Egyedi C&H póló rendelhető!!!

Hála gettóovis kolleginának, aki szeretne, annak az eredeti póló áránál jóval olcsóbban készítünk egyedi pólókat!
Fontosabb infók:
Anyag - pamut, többféle méret rendelhető(S, M, L, XL), több féle színben, de azért kalkuláljátok bele, hogy Tall Justin hülyén fog mutatni egy zöld pólón, illetve színes pólót tovább is tart beszerezni, színtől függően!;)
Minta - bármi, csak a képzeleted szab határt, gettóovis félelmetesen élethű C&H figurákat képes alkotni; a minta mosható textilfilccel készül, az enyém kb. 3 hetes(3-4 mosás) eddig kopás nem igazán látszik rajta, igaz a mintát nem is vasaltam. Első pillantásra messziről profi nyomtatott pólónak látszik, közelről is csak a nem egyenes körvonalak árulják el, hogy házi gyártmány! Igény szerint szöveget is írunk!(Pl. "Cyanide and Happiness")
Szállítás - egyelőre csak előre egyeztetett találkahelyen Budapesten belül, amint informálódtam, postai csomagküldés is lehetséges!
Ár - 2500-2700 Ft, elsőbbségitől függően, normál postai levélként. Esetleges utánvétet a címzett fizeti!
További információ - vunaml@gmail.com, a tárgyba írd be, hogy "pólórendelés"(or something like that:D), mindenkinek visszaírok, tehát, ha érdeklődsz, 1-2 napon belül mindenképpen kapsz választ!
Kiszállítás, gyártási idő - alapvetően 3-5 nap + a találkozó megbeszélése, ezt mindenkivel egyedileg egyeztetni fogom!
Rendelés - Küldj egy e-mailt a már fentebb említett módon, amiben feltünteted azt a két képet illetve figurát(linkkel/fájllal) amit a póloódon szeretnél látni! Ha csak az egyik oldalra kell minta, az is megoldható, ekkor a póló ára csak 2200/2500 Ft! Ha telefonszámot is írsz, előny, mert ugye hamarabb elérlek, ekkor írd meg azt is, mikor hívhatlak(az így megszerzett telefonszámokat nem tárolom, az adásvétel után akár a szemed láttára törlöm!)!:D

FONTOS!
gettóovist NE keressétek, személyesen ismerem, ha bármi van tudni fog róla ő is, ha pedig olyasvalami lenne, akkor majd én úgyis hozzá foglak irányítani!:)

Maradok tisztelettel, remélem sokaknak érdekes lesz az ajánlat:
Alan(c)

Ui.: Amint vasalva lesz, mellékelek képet a saját pólómról!
UPD #1: Kivasaltam, itt vannak a képek!(A témaválasztás nem véletlen, 190 cm magas vagyok!;D)




UPD #2: Minden pólón rajta lesz az explosm.net felirat fixen, igény szerint a blog címét is ráfirkantjuk!

Címkék: póló rendelés egyedi c&h pólórendelés

A bejegyzés trackback címe:

https://cyanideandhappiness.blog.hu/api/trackback/id/tr273236939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gettóovis 2011.09.18. 21:31:02

Nos annyi kiegészítést tennék, hogy a minták minden további nélkül vasalhatóak. A saját pólómat nyár eleje óta gyűröm ( gondoljatok csak bele hányszor lett már mosva és vasalva :D ) és semmilyen kopás nem látszik rajta. :)
Képet én is tudok küldeni az enyémről ah gondoljátok.
Tisztelettel és köszönettel! :D

Gery=) · http://cyanideandhappiness.blog.hu/ 2011.09.18. 23:20:53

@gettóovis: Ez jó hír. Nagyon kíváncsi lennék azokra a képekre :))

Isty01 · http://cyanideandhappiness.blog.hu/ 2011.09.19. 17:47:07

@gettóovis: @Gery=): Arra van lehetőség, hogy a blogunk címét és az Explosm.net-et ráírjad? az utolsó inkább fontosabb hiszen mégiscsak az övék. Megköszönném!

Illetve köszönjük szépen a felajánlást!

gettóovis 2011.09.19. 19:35:18

@Isty01: természetesen van rá lehetőség. Tulajdonképpen ami kézzel lerajzolható azt rá tudom ügyeskedni a pólókra is. :)

Brill-1 2011.09.19. 20:38:22

Rendeljek ilyen pólót is? :D

mohaszedő (törölt) 2011.10.28. 19:22:22

hola mindenkinek!!;D

azt szeretném kérdezni,h trikóra tudnátok-e nyomtatni?=D

köszi=)

Alan(c) (törölt) 2011.10.30. 22:33:41

Persze, nem gond, annyi kiegészítést tennék, hogy ez nem nyomat, hanem textilfilc, de sajátomból kiindulva talán még jobban is bírja a gyűrődést! Természetesen ha árban eltér a pólótól, ezt bele fogjuk kalkulálni! Pillanatnyilag külföldön vagyok, de a részleteket e-mailben így is meg tudjuk tárgyalni, csak a küldés csúszik az őszi szünet(hétvégéig) utánra!:)

mohaszedő (törölt) 2011.11.04. 13:12:50

nekem teljesen jó;D

majd még jelentkezem a részletek miatt.

köszi még 1x =D

Alan(c) (törölt) 2011.11.06. 21:20:26

Okés, várom az e-mailt, amennyiben tetszik majd a végeredmény ne felejtsd el ajánlani/gerillareklámozni!x)

süti beállítások módosítása