Let the tease begin...

2014.04.08. 15:10  stewie1239

Megszakítjuk adásunkat egy rendkívüli hír miatt. C***** B*****, közismertebb nevén Stewie már hetek óta nem hallatott magáról. A rendőrségnek alapos gyanúja volt arra, hogy érettségire való tanulás helyett, az otthon töltött órákat mással üti el. Informátoruk kilétéről nem adtak felvilágosítást, de a fővárosi rendőrség szóvivője elmondta, hogy Stewie nem nyitott ajtót, de mind a nappali, mind az éjszakai órákban való felkeresésnél nyitva volt a rács. A szomszédok egész éjjel égő lámpáról, furcsa, gépelő hangokról számoltak be.
Az internetszolgáltató felkeresésünkre csak annyit nyilatkozott, hogy az utóbbi 1 hónapban jelentősen megnőtt a kép-tartalom letöltés Stewie gépén, és a leggyakrabban látogatott oldalai ezek voltak: explosm.net, szotar.sztaki.hu, urbandictionary.com.
Több információt nem sikerült szereznünk se a rendőrségtől, se a szolgáltatótól. Magunk is felkerestük az említett lakást, de nyitott ajtóval nem találkoztunk, ám hekkereink egy 178,56%-ig legális úton csatlakoztak a fordító gépére, de annak jó védettsége miatt nem tudtunk meg sokat. Csak egy kimenő e-mail csatolmányát sikerült megkaparintanunk, íme:
aaa_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://cyanideandhappiness.blog.hu/api/trackback/id/tr315987911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása