Aki túl öreg volt

2011.01.12. 13:56  bogarfx

Még annyit fűznék hozzá, hogy tiszteljük az idősebbeket. Sajnos a mai világban tudom ,hogy ez nem menő, legalábbis a hazug média ezt akarja elhitetni a fiatalokkal:P (ha a tévé hatására és mert menő Justin Biebert tudják isteniteni akkor semmi sem lehetetlen:)) ) Gondoljunk csak bele, egyszer mi is leszünk öregek... Én személy szerint nagyon is tisztelem őket mert látszik rajtuk, hogy már sok mindent megéltek. Csak tanulni lehet tőlük, a bölcsességükből :) Tudom, hogy ez nem ilyen lelkizős blog, de azért nem árt egy kicsit elgondolkodni a fenti dolgokon.

 

Címkék: fordítás magyar halál 1989 öreg együttes cyanideandhappiness

A bejegyzés trackback címe:

https://cyanideandhappiness.blog.hu/api/trackback/id/tr712578852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shogo · http://cyanideandhappiness.blog.hu/ 2011.01.12. 18:53:59

Igazad van, de az én meglátásom szerint a tisztelet nem csak kor, hanem ész alapján is ugyanúgy kijár.

bogarfx 2011.01.12. 19:01:56

@Shogo :3: Igaz, igaz. De általában az idős korral jár egyfajta bölcsesség is(na persze vannak itt is kivételek). Abban én is teljesen egyet értek, hogy ész alapján is jár, sőt még emberségért is jár mert vannak olyan emberek akik nem okosak, mégis tisztességes, becsületes életet élnek, úgy hogy közben nem ártanak másoknak, vagy nem akarnak másoknak keresztbe tenni. Őket is tisztelni lehet, példát mutatnak másoknak:)

süti beállítások módosítása