Tagfelvétel - Utolsó felvonás

2011.09.07. 19:59  stewie1239

Figyelem kedves nevezők, és kedves olvasók!

Mindenek előtt szeretném részvétemet kifejezni Arthas Minethil felé, ugyanis sajnálatos módon internetproblémák miatt nem tud részt venni a versenyben. Remélem a legközelebbi felvételnél több szerencséje lesz, és azt is szívből remélem, hogy akkor is fog próbálkozni.

Köszönjük szépen a beküldéseket, Isty a (Arthas-szal együtt) 9 nevező fordításai közül a 3 legjobbat már el is küldte. Holnap kerülnek ki a blogra 2-3 óra körül. A bejegyzés alatt lesz egy kis szavazó doboz, OTT KELL MAJD SZAVAZNI!

Elöljáróban annyit elmondanék, hogy nem szeretnék senkiből sem ellenséget csinálni, vagy bárkit is elűzni az oldalról, ezért itt van egy pár szabály amit nagyon komolyan szeretném ha betartanátok! Kommentek alapján nem retardált egy számjegyű IQ-val rendelkező szobakutyáknak nézlek titeket, hanem jófej, értelmes embereknek, így remélem ebből tényleg nem lesz semmi probléma, de attól még elmondom a betartandó szabályokat:

1. Azok a nevezők, akik nem látják a saját képregényüket, valószínűleg nem minősültek elég jónak (legalábbis a többiekhez képest), de emiatt ne legyen senki se szomorú!! Kérem a kevésbé szerencséseket, hogy szavazzanak arra a képregény-trióra ami a legjobban tetszik nekik, és továbbra is látogassák az oldalt, fordítsanak, és küldjenek nekünk képregényeket, Isty amint tudja kiteszi őket! Plusz a következő felvételnél egy kis előnnyel indultok! Szóval hajrá

2. Nem szeretném, hogy a kommentekben meg legyenek nevezve a a képregények készítői (pl. Jupííí az első az enyém!!!! Üdv, Ikszipszilon12, stb.)

3. Továbbá kommentekben semmilyen vitát nem szeretnék látni, arról hogy kié jobb, kié rosszabb, ki fog nyerni, stb.

4. Szeretném ha mindenki becsületesen csak egyszer szavazna! Ugyan a szavazásnak a beállításainál ezt be lehet állítani, de váltakozó IP címmel rendelkező egyénekre ez már kapásból nem érvényesül, plusz a programban sem bízom annyira!

5. Erre valószínűleg nem fog sor kerülni, de ha mégis akkor: MIÉNK AZ UTOLSÓ SZÓ! Tehát, hogyha valaki fölényesen nyerne, ám nekünk nem tetszik annyira a fordítása, lehet, hogy nem ő fog győzni!

6. Szólni lehet ismerősöknek, hogy szavazzanak a tiédre, de ha lehet ne az legyen hogy mind a 749 baridat megkéred Facebookon, hogy szavazzon rá, aztán soha többé nem néz fel az oldalra. Olyanok döntsenek, akik olvassák az oldalt! 1-2 havernak szólhatsz, de ne hívj meg egy kisebb falut csak a szavazásra! Ellenben ha sikerül mindet rávenned arra, hogy olvassanak minket, üsse kő, hívjál mindenit! :D

7.Szeretném kérni a szerkesztőtársaimat, hogy a következő 3 (péntek, szombat, vasárnap) napban, ha nem fontos NE POSZTOLJANAK, hogy a szavazás legfelül legyen! Az ezt követő héten rengeteg képregénnyel igyekszem/igyekszünk pótolni ezt a 3 napot. Sőt azt se feledjük, hogy ekkor egy újfiút is köszönthetünk majd, és remélhetőleg olyan aktívan indítja nálunk a "karrierjét" mint ahogy csak tudja!

A 7. pont kivételével a szabályok be nem tartása súlyosságától függően Moderálást von maga után! (kommenteléstől való eltiltást)

Addig is ha lehet a szerkesztők időzítsenek előre legkésőbb holnap délután 2-ig 1-2-3 képregényt, hogy a napi adag meglegyen! :)

Holnap kikerülnek a képregények, mindenki álljon készen! A szavazás vasárnap délután zárul le!

Szép éjszakát mindenkinek, és kellemes holnap délelőttöt! 2-3 óra fele jelentkezem! :)

Stewie

A bejegyzés trackback címe:

https://cyanideandhappiness.blog.hu/api/trackback/id/tr853209796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gery=) · http://cyanideandhappiness.blog.hu/ 2011.09.07. 20:45:51

7. pontot Igenis Értettem, stewie commander!! :D, tűkön ülök vajon ki lesz az "újfiú" :P, mellesleg nagyon sajnálom hogy Arthas Minethil képregényei nem jutottak el Istyhez, ő mindig nagyon jó fordításokat küldött be

stewie1239 2011.09.07. 21:31:34

@Gery=): :D Nem vagyok én commander :D:D Az újfiúval kapcsolatban nekem van egy sejtésem de ki tudja mit hoz a holnap :) Arthas meg hát igen.. Sajnos ez nem jött össze neki :( Na majd amikor engem rúgtok ki, akkor jöhet a helyemre :D (ha addig nem kerül be közénk:))

Isty01 · http://cyanideandhappiness.blog.hu/ 2011.09.08. 14:30:06

@stewie1239: Reméljük azért nem kell kirúgni téged :D

Lewis0214 2011.09.08. 16:03:29

Csak egy kérdés: Mi számít fölényes győzelemnek? Szerintem ez már az lesz.

Lewis0214 2011.09.08. 16:06:18

De most komolyan. Már lassan 50%-al vezet a többiek előtt.

Lewis0214 2011.09.08. 17:21:25

@Shogo: Milyen egész mondatot? Ha erre az oldalra célzol, akkor igen, mindent elolvastam. Csak annyit szeretnék tudni, hogy mi számít fölényes győzelemnek... 50% az elég sok.

Shogo · http://cyanideandhappiness.blog.hu/ 2011.09.08. 19:36:07

@Lewis0214: Nyilván ha a három közül az nyer ötven százalékkal, amelyik a legrosszabb, fölül kő' vizsgálni a dolgokat, maga a szabályzat meg picit rosszul van fogalmazva, ennek ellenére nem áll szándékunkban leállítani a szavazást, ha valaki nagyon elhúzott, hogy a fair play szellemével éljünk.

Lewis0214 2011.09.08. 19:41:46

@Shogo: Én csak azt mondtam, hogy ez már tetemes előny, és szerintem nem lehet már behozni. Viszont még 3 nap van hátra, szóval még bármi lehet.

Lewis0214 2011.09.08. 19:43:09

De szerintem az lenne a leghelyesebb, ha mind a 3 ember felvételt nyerne. Jók lettek. Szerintem kimagaslóan jók. És én alig tudtam választani közülük.

Shogo · http://cyanideandhappiness.blog.hu/ 2011.09.08. 20:13:15

@Lewis0214: Nincs beleszólásom a dologba, nyilván három fordításból semmi sem derül ki. Szívesen látnék minden ún döntőst a staffban, de minőség > mennyiség.

süti beállítások módosítása