Egy kis szusszanás

2011.09.22. 14:30  stewie1239

Szomorúan közlöm, hogy határozatlan ideig (igazából annyira nem is határozatlan kb. 2 hétre) "visszavonulok". Ezt több okból teszem.
1. Magánéleti okok miatt nincs túl sok időm posztolni/fordítani.
2. Fogyóban van a lefordított és a még nem lefordított C&H készletem.. Konkrétan alig van 1-2, úgyhogy ebben a kisebb szünetben, igyekszem rengeteg olyan C&H-et letölteni explosm-ról, ami még nem volt!
3. Újabban néha netem is rosszalkodik. Van hogy pár órára elmegy, van hogy egész nap nincs... Ezért szoktam a képregényeket előre beidőzíteni, hogy ha nincs netem, akkor is kerüljön ki C&H.

Nem azért tartok szünetet, mert sz*rok az egészre, ilyenről szó sincs! Szimplán csak "kiveszem a szabadságomat". Amíg a fent említett 3 pont valahogy nem rendeződik, nem nagyon fogtok általam fordított képregényeket látni a következő másfél-2 hétben. Fogok posztolni, csak közel sem annyit, mint eddig.

Nem szeretném, ha ez idő alatt esetleg kirúgnátok, vagy dühösek legyetek rám, ezért éreztem szükségszerűnek, hogy megemlítsem. Majd jelentkezem, ha minden helyrejött!

Stewie

































Azt hittétek, hogy képregény nélkül hagylak titeket a pihenésem előtti utolsó alkalommal? :) Hát rosszul hittétek! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://cyanideandhappiness.blog.hu/api/trackback/id/tr223244644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isty01 · http://cyanideandhappiness.blog.hu/ 2011.09.22. 17:20:46

Természetesen megértjük ha dolgod van, hiszen az a fontosabb. Ha szólsz, hogy nem leszel akkor minden oké :)

süti beállítások módosítása