Esti híreinket hallják!

2011.09.28. 21:53  stewie1239

Szép estét mindenkinek, és jó reggelt azoknak, aki csak reggel jutottak el ehhez a poszthoz, a többi napszakban olvasók köszöntését ezúttal kihagyom. Sajnálom.. Fogadjátok el!

Helyzetjelentést adok le:
-Az internet probléma napokon belül végleg megoldódik, vagyis (remélem) teljesen hibátlanul működő 8Mb/s-os internet fogja átjárni kicsiny laptopom minden egyes chipjét, és csavarját.
-Magánéleti "gondjaim" (dolgaim) megoldódni látszanak, egyre több a szabadidőm (végre). Úgyhogy lassan befejezem a fordításaimat.
-Apropó fordítás... Jelenleg 41 lefordított (vagy szóvicces) képregénnyel büszkélkedhet a C&H mappám, ami most a Programok mappámnak henceg, ahol mindössze egy PhotoShop CS4, egy MSN és egy Google Chrome parancsikon található meg.

Őszintén bevallva már lenne időm posztolni, de ahogy nézem, rövid távon nélkülem is megy a blog rendesen, így (ha már a szabadságomat úgymond "kivettem") még pihenek egy kicsit.
Októberi első szürke hétköznapjait egy olyan ULTRA-MEGA-GIGA-SZUPER-HIPER-RETTENTHETETLEN-OLTÁRI-ÓRIÁS... 1-2 packos képregénnyel indítom, hogy az csak na! :) (Ezt ne úgy vegyétek hogy kevés, csak nem akarok megint kifogyni a tartalékokból!)

Tehát már nem kell sokat várni, hamarosan visszatérek a blog.hu/admin/ oldal szerkesztőlapjára, hogy unalmas, vagy nem unalmas hétköznapjaitokat/hétvégéiteket vidámmá tegyem.

Ui.: Igen direkt írtam a helyzetjelentésben mindent részletesen, mert ezzel kívántam emelni az amúgy is hold-közelben járó színvonalat! :)

Visszaszámlálás indul (mint a meg-nem-nevezhető kereskedelmi csatornákon, az új sorozatok reklámjai amik össze vissza villognak, és elvonják a figyelmem a filmről, sőt ezek mellett még a képernyő felét is beborítják, hogy "ILYENOLYAN SZAR SOROZAT... MÉG 2ZILLIÁRD ÓRA 43PERC 11MÁSODPERC"):

MÉG 4 NAP!

A bejegyzés trackback címe:

https://cyanideandhappiness.blog.hu/api/trackback/id/tr623263749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása