A papagáj :D

2012.02.01. 08:00  stewie1239

Először is mindenkinek boldog februárt! Nekem már megvan a nyár fílingem, majd szépen lassan (remélhetőleg) ehhez az időjárás is hozzásegít.
Aztán: köszönöm szépen mindenkinek a válaszát. Végül a rikácsolásnál maradtam. A hétvégéig már nem jelentkezem, de a hétvégén egy 3-4 képregényből álló packkal készülök a kedves olvasók számára. Készítsétek a nevetődobozotokat, mert garantálom, szükségetek lesz rá :)
Végül: A jövőhetet posztolás szempontjából kihagyom, egyrészt pótolnom kell sok mindent a suliban, vizsgákra tanulok, és még egy adag képregényt kívánok lefordítani. Valamint az újonnan bejött szerkesztők is érvényesülhessenek má' egy kicsit. De ha minden jól megy akkor még azon a héten vasárnap, vagyis 12-én tudok posztolni egy újabb hétvégi packot. Ha nem, akkor valószínűleg éppen két matekkönyv között fekszem holtan, a fejemen egy Balassi verselemzéssel.

Köszönöm a figyelmet, íme a képregény ami miatt egy kisebb novellát kellett elolvasnod:

Címkék: fordítás magyar basz papagáj and hun fura beszél magyarul bazdmeg átalakul happiness cyanide c&h baszod cyanideandhappiness rikácsol

A bejegyzés trackback címe:

https://cyanideandhappiness.blog.hu/api/trackback/id/tr194038173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása