Farewell - Búcsú

2012.02.29. 17:35  Gery=)

Ahogy mindenki észrevehette már legalább 1 hónapja nem posztoltam, ennek az oka ( mi más lenne) NINCS IDŐM! És sajnos a közeljövőben se látok olyan periódust amikor tudnék posztolni ezért hát leteszem a lantot, befejezem C&H fordítóként a munkát. Sajnálom...a mostani blog szerkesztők tökéletesen végzik a munkájukat! Na szóval nem akarom hosszúra fogni. Nekem ennyi volt legközelebb nyáron lenne időm fordítgatni, de az milyen már hogy 2-3 hónaponta fordítok néhány képregényt. További jó munkát minden szerkesztőnek. Gery voltam  Sziasztok!! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://cyanideandhappiness.blog.hu/api/trackback/id/tr614226294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ScooHu 2012.03.02. 07:43:22

Szerintem ne hagyd abba. Ha szeretted azt amit csináltál, akkor majd egyszer, ha lesz időd fordíts. Ha ez egy év múlva lesz, akkor majd akkor. Ha csak egyet, akkor csak egyet. Minden lefordított kocka érték.

süti beállítások módosítása