Inappropriate Week by Stewie

2012.05.25. 14:00  stewie1239

A mai nappal elstartol az INAPPROPRIATE WEEK, vagyis a Helytelen Viselkedés Hét (ami igazából 2 hét, de ebbe nem megyek bele :D), ami 14 képregényt foglal magába és napi 1 képregénnyel kerül közszemlére.
Ebben az elkövetkező 14 napban olyan képregényeket fogok posztolni, ami valamilyen illetlen, nem helyénvaló viselkedést vagy beszédet tartalmaz. A 14. napon vagyis június 7-én csütörtökön egy különleges eseményhez érkezünk el, amit majd megláttok :)
De nem is húzom tovább az időt, kezdődjön a helytelen viselkedés hete (khm.. vagyis két hete) egy remekművel Rob keze alól:
1343.png

Címkék: fordítás magyar temetés gyilkosság időutazás and hun magyarul happiness cyanide c&h cyanideandhappiness inaproppriate

A bejegyzés trackback címe:

https://cyanideandhappiness.blog.hu/api/trackback/id/tr764543799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása