Helyzet jelentést kérek!!!

2012.08.22. 11:00  stewie1239

Kérem minden szerkesztőt, hogyha feltéved az oldalra, olvassa el figyelmesen! Ha lehet az olvasók is szánjanak rá időt, hogy tudják mi a helyzet.

Tudom, hogy nem igazán vagyok abban a posztban, hogy panaszkodjak, vagy hogy (akár csak így írásban is) felemeljem a hangomat, de egyrészt a jelenlegi aktív (ha még van ilyen egyáltalán) szerkesztők közül én vagyok a második a sorban Isty után, másrészt tényleg senki nem csinál szinte semmit, ezért jogosnak érzem azt, mikor megkérdezem a szerkesztőség tagjait, hogy MI AZ ISTEN VAN VELETEK? Valami életjelet adjatok néha!!! Az elmúlt pár hónapban 5 (azaz öt) új taggal "bővült" az oldal. De ennek jele sehol nem látszódik. Elsősorban az újoncokhoz szólnék, (Istyhez nem is szólhatok ilyen hangvételben, elvégre neki köszönhetjük az EGÉSZET, hogy egyáltalán van magyarul C&H "rendszeresen") hogy kapkodják magukat, mert a legutóbbi posztomnál (ami két hete volt, és azelőtt egy hétig én gondoskodtam a blogról -napi 3 képregénnyel-) panaszkodtak, hogy áll a blog. Ez így van, mindenki nagyon jól látja, és azt is, hogyha valaki elkezd lefele görgetni az oldalon, jó darabig nem talál posztot amit NEM ÉN raktam ki (konkrétan az első oldalon 2 db képregény van skecctől, a többit én posztoltam). És most is kinek kell posztolnia, hogy ne álljon le teljesen a blog, és a visszajáró olvasók ne tévedjenek más oldalakra? Bizony, NEKEM!

Tudom, hogy nyár van, de nem hiszem el, hogy a 7 szerkesztőből 6 olyan nagyon  elfoglalt lenne így egész augusztusban, hogy SEMMI ideje ne legyen posztolni. (Ha mégis ez az eset állna fönt, akkor a föntebb írtakat ne vedd magadra!) Én is csak azért nem posztolok, hogy "jaj nehogymár csak én posztoljak", de muszáj kitennem új képregényt, mert szerintem ekkora leállásra még nem nagyon volt példa, de ezt Isty tudná megmondani a leginkább.

Nem szeretném ezt nagyon tovább húzni, azt hiszem mindenki le tudta szűrni a lényegét a levélnek akinek kellet. Még annyit had tegyek hozzá, hogy én a blogon a szerkesztőségi jogomat kiváltságnak érzem, a fordítást és posztolást pedig egyfajta "munkámnak". Lehet ezzel csak én vagyok így, de nem ártana ha a többiek is komolyabban vennék ezt a dolgot. Vagy ha nem megoldható a helyzet, akkor szánjon rá a facebookozásból 5 percet arra, hogy leírja "ezért, meg azért nem tudok posztolni szünetet tartok/ki kell szállnom" a blogon és kész.

ÉN MOST MÉG 4 KÉPREGÉNYT POSZTOLOK (egyet ma, egyet holnap, egyet holnap után, és egyet azután) AZUTÁN A BLOG MAGÁRA, ILLETVE A TÖBBI 6 (!!!!) SZERKESZTŐRE VAN BÍZVA.

1394.png

Címkék: fordítás magyar and hun magyarul happiness cyanide c&h cyanideandhappiness

A bejegyzés trackback címe:

https://cyanideandhappiness.blog.hu/api/trackback/id/tr864725094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szemet.net 2012.08.22. 12:28:19

Rávettél, hogy regeljek és kommenteljek.
Kicsit túl komolyan veszed ezt a posztolási dolgot. Tény, hogy az új tagok tényleg csak azért jelentkeztek szerkesztőnek, hogy legyen mivel dicsekedni az óvodában, de szerintem nem kell naponta 10 képregényt kirakni. Jó őket olvasgatni, vannak nagyon jók és persze vannak silányak, és amióta nézem az oldalt, rájöttem, hogy ez nem az a hely, ahol naponta új remek dolgokat nézhetsz. Viszont, amikor van valami, akkor jót lehet rajta röhögni.
Az ember benéz, ha nincs semmi tovább lép és megnézi holnap is..., nem ebből az oldalból éltek meg. Ezek a képregények pedig nem olyanok, hogy minden percben kilépjen egy belőletek. Vedd kicsit lazábban, nem kell mindjárt bezárni a blogot, néha egy két képpel jelentkezni, esetleg buzdítani a népet, hogy küldjenek ötleteket képregényre, persze ez válogassátok meg jól!!
Azt hiszem ennyit akartam, további eredményben gazdag éveket.

Üdv: Szabolcs

stewie1239 2012.08.22. 13:26:58

@szemet.net: Kedves Szabolcs!

Nekem csak annyi a problémám, hogy már panaszkodtak korábban is, hogy nem frissül az oldal, és azért vettem a levélben ilyen komolyan, mert csak én teszek ez ellen.

szemet.net 2012.08.22. 14:22:33

:\

Akkor sok sikert! A többiek pedig szedjék össze magukat! :)

Béla atya 2012.08.22. 18:01:53

Kedves stewie!
Én nem bánom, ha csak te raksz ki új dolgokat, csak legyen. A sok kis pistike meg elmehet a vérzivataros... Túl sok blogon láttam ilyent, egy szerkesztő nem bírta, felvett hát önként jelentkezőket, akik sohasem tettek ki semmit (vagy nagy ritkán egy bemutatkozó postot), aztán ennyi. Az óvodaudvari homokozóban meg erre recskáznak, hogy ők is szerkesztők a .... blogon. Sírnivaló, na.
Ne add fel!
Én nem ajánlom fel, hogy fordítok, mert ez a szleng, amivel az eredeti megy, meghaladja az angoltudásomat, ami nagy kár, mert nekem meg lenne időm, sok.
Ne add fel, na.
És ha van admin jogod, rúgd ki a pistikéket, játsszanak mással.

lackominer 2012.08.23. 13:03:38

@Béla atya: Jól mondod,én se bánom ha csak stewie rak fel újakat csak legyen.(MILYEN IGAZ! ELVÉGRE EZ A BLOG NEM PONTOSAN ERRŐL SZÓL HOGY LEGYEN KÉPREGÉNY?!)A sok kis pistike meg elmehet a vérzivataros....(SZÉP....JÓL BESZÉLSZ.)Én nem ajánlom fel hogy fordítok mert ez a szleng amivel az eredeti megy meghaladhatja az angol tudásomat,ami nagy kár mert nekem meg lenne időm,sok.(ÉN SEM AJÁNLOM FEL HOGY FORDÍTSAK,DE EZ A SZLENG....NOS...AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁGBAN LIVERPOOLBAN!! ÉLEK 2 HÓNAPJA, VAN FOGALMAM EGY KICSIT A SZLENGRŐL. IDŐM,HÁT,HA PÉNZÉRTÉKE LENNE ÉN OLYAN LENNÉK MINT BILL GATES.

stewie1239 2012.08.23. 20:16:15

@lackominer: Azzal, hogy csak én posztolok az a probléma, hogy csak én dolgozok ingyen. Az én időm megy el a szabadidőmből, az én gépem fogyasztja az áramot, amíg fotóboltban kicserélem az angolt magyarra és az én fordításaim fogynak a mappámból. Ha ezt akarnám csinálni, lenne egy saját blogom. DE NINCS! ÉS NEM IS AKAROK! EZÉRT VAGYOK "MÉRGES" ÉS AKAROM, HOGY A TÖBBIEK IS MOZDÍTSÁK MEG A SEGGÜKET EGY KICSIT!

Béla atya 2012.08.23. 20:41:32

@stewie1239: NEM FOGNAK MEGMOZDULNI, már megtették volna.
Gyanítom, hogy rá se basznak erre a blogra.
Ami az idődet, áramodat, és egyéb energiáidat illeti, könyvelheted úgy is, hogy érdemtelenekre fecsérelted, de úgy is, hogy okoztál vidám perceket pár makacs visszajáró olvasónak - rajtad áll, hova teszed a kiadásodat.

Alkut ajánlok: küldj nekem fordítani valót, megnézem, mit tehetek. Szerkesztői jogot ne adj, azt kend a hajadra :)
Engem az érdekel, hogy ez a blog menjen tovább.

Béla atya 2012.08.23. 20:42:21

Na persze ide küldd: kreformatus kukac gmail.com (viagra reklám nem kell, felirattak már a hírlvélre).

stewie1239 2012.08.23. 23:31:49

@Béla atya: Azért ne szóljuk le kérem a többi szerkesztőt! :)
Majd írok egy levelet és köszönöm a segítséged felajánlását :)

Béla atya 2012.08.23. 23:39:52

@stewie1239: várom akkor a levelet :)
Písz, tesó ;)

ADIZS 2012.08.25. 00:18:39

tényleg elég röhejes volt, hogy hetekig nem volt poszt, már azt hittem megdöglik az oldal :(

süti beállítások módosítása