Nem túl erotikus

2012.10.04. 11:00  stewie1239

Kedves Bloggerek/Olvasók és Isty!

Szeretném előre jelezni, hogy október 20-áig nem fogok tudni posztolni! Most beidőzítek pár képregényt, hogy ne legyen üres a blog, meg hogy végezzem is a dolgom, de a következő két hét nekem teljesen kiesik posztolás szempontjából.

És hogy miért? Ennek egy egészen egyszerű oka van: nyelvvizsgázom. Angol B2, BME, komplex, katedrán. Szóbeli 16-án, írásbeli 20-án. Ha valaki esetleg pont ugyan itt lenne ezekben az időpontokban, pont emiatt, annak várom jelentkezését a kommentekben egy kis összeismerkedésre! :)

Nem utolsó sorban a jövő héten fog megjönni az új laptopom, és a vizsgára készülés miatt nem lesz időm átpakolni a lefordított képregényeket az új gépre a régiről, szóval e miatt is csúszok egy kicsit..

És hogy ne húzzam tovább az időt:

1458.png

A bejegyzés trackback címe:

https://cyanideandhappiness.blog.hu/api/trackback/id/tr674818936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása