Boldog Karácsonyt! :)

2012.12.26. 10:00  stewie1239

Mindenki teletömte magát bejglivel?

Figyelem! Közérdekű bejelentés következik:
Remélem mindenkinek jól telt a karácsony! Újévkor még posztolok, utána el fogok tűnni majdnem egy hónapig, mert a) józanodom b) matek szakaszvizsgára tanulok c) sítáborba megyek (amiről csak 17-én érkezem vissza, addig ne is számítsatok a jelenlétemre). Szóval valahogy 2013-ra újra be kéne indítani a blogot normális emberekkel, akik tényleg posztolnak is.

(u.i.: lehetséges sort kerítek egy tagfelvételre, de ezt majd még megbeszélem Istyvel, főleg az utolsó 6-7 újonnan felvett tag fényében)

De nem rontom tovább a hangulatot, még egyszer mindenkinek kellemes ünnepeket. AZTÁN NEM MEGDOBÁLNI HÓGOLYÓVAL, AMIKOR KISÉTÁLOK AZ AJTÓN!!
1512.png1513.png1518.png
Ennyi volt a móka! Remélem mindenkinek jól telt a karácsony! Újévkor még posztolok, utána el fogok tűnni majdnem egy hónapig, mert a) józanodom b) matek szakaszvizsgára tanulok c) sítáborba megyek.

Címkék: fordítás magyar képregény karácsony and hun magyarul happiness cyanide c&h cyanideandhappiness üdvözöl

A bejegyzés trackback címe:

https://cyanideandhappiness.blog.hu/api/trackback/id/tr674979369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása