Eredményhirdetés!!

2013.03.11. 14:00  stewie1239

Itt is megragadnám az alkalmat, hogy megköszönjem annak a 21 embernek a részvételt a versenyen, és azt is hogy együtt összesen 30 képregényt küldtetek be. Egyik jobb, volt, mint a másik. A fő problémám azzal volt, hogy a legtöbben kisebb-nagyobb változtatásokkal ugyan azt a képregényt küldtétek be (mármint a szövegre értve), így azt akartam csinálni, hogy mindegyikőtöket kihirdetem győztesnek, de ezt az ötletet végül elvetettem, már így is három győztese van a versenyeknek, most meg lett volna 10? A 21 emberből? Úgyhogy úgy döntöttem, hogy az azonos témájú képregények közül is ki kell választanom a legjobbat. Úgyhogy, akkor kijelentem a Cyanide & Happiness Blog Magyarul Képaláíró Verseny #2 három győztesét:

Nady
Nady.jpg
Tomi
Tomi3.pngés Weisz
Weisz1.png
Köszönöm még egyszer mindenkinek a részvételt, és ne feledjétek, ne adjátok fel, legközelebb, talán nyerni fogsz!


Stewie.

Címkék: fordítás magyar képregény and kincs hun magyarul ch happiness cyanide #2 c&h cyanideandhappiness elás Verseny X Képaláíró

A bejegyzés trackback címe:

https://cyanideandhappiness.blog.hu/api/trackback/id/tr695125452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ASD_elmagad 2013.03.15. 09:49:46

Meg lehetne oldani, hogy az összes felkerüljön valahová? Mondjuk a blog egy külön részére. Esetleg még a látogatók is szavazhatnának a kedvenceikre. (Persze csak a résztvevők beleegyezésével :) ).

stewie1239 2013.03.15. 13:59:34

@ASD_elmagad: Hát elvileg beleegyezést nem kéne kérnünk, hiszen azzal, hogy elküldik, beleegyeznek abba, hogy a kép kikerülhet az oldalra. Viszont ezt a szavazósdit már nehezebb lenne megoldani. Meg ha most csináltam volna akkor 30 képet kellett volna feltöltenem, ami rohadt sok, és nem tudja az olvasó egyszerre tematikusan átnézni őket, mert egyszerűen... SOK. A következő versenynél megpróbálhatom, ha működik, akkor jó, ha nem akkor meg marad így.

ASD_elmagad 2013.03.17. 18:43:45

Nem muszáj megcsinálni, csak egy felvetés volt. :)

süti beállítások módosítása