Érettségi?!!

2013.05.06. 11:00  stewie1239

Elnézést kell hogy kérjek a kimaradásomért. Több dolgot is tisztáznom kell:

Először is, hogy miért nem posztoltam már jó ideje..Sajnos súlyos net-problémákkal kellett szembenéznem az elmúlt 1 hónapban. Egyelőre úgy néz ki, hogy vége a dolognak, de ezt már 3x hittem az múlt hónapban...

Aztán.. Nem érkezett annyi, és olyan minőségű képregény, mint amennyire és amilyenre számítottam, úgyhogy jelentkező hiányában kénytelen vagyok lefújni a képregényrajzoló versenyt.. Nem minden újítás lehet sikeres.. A beküldőktől elnézésüket kell hogy kérjem, és ezúton még egyszer köszönöm a beküldéseket, aki úgy gondolja, hogy mindenképp szeretné a blogon látni alkotását, és elviselni az azt érő kritikát, küldjön még egy e-mailt azzal, hogy "A képregényem kikerülhet az oldalra", és én ígérem, előbb vagy utóbb kiteszem.

Május 15-ig ugyan annyira leszek aktív, mint áprilisban, tehát semennyire, mert földrajz érettségire készülök. Hogy megelőzzem a kérdéseket, nem, csak földrajzból hozok előrehozott érettségit. A tömény szar majd csak jövőre dől a nyakamba.

Június végén sem leszek nagyon elérhető/poszt-képes, mert a szóbelim akkor lesz. Plusz az érzés, ahogy a szabadság újra keresztül szalad ereiden egyenesen a szívedbe és az agyadba... Ez is akadályozni fog a posztolásban. Hogy az éjszakába nyúló bulikról ne is beszéljünk..

Úgyhogy most ismét búcsúzok, majd még jelentkezem :)

1607.png

Címkék: fordítás magyar képregény basz bazmeg and hun magyarul bazdmeg száj ch happiness cyanide eltűnik c&h baszod cyanideandhappiness

A bejegyzés trackback címe:

https://cyanideandhappiness.blog.hu/api/trackback/id/tr565282987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása