Hol van Stewie?

2013.06.15. 13:14  stewie1239

Igen, igen... Hát megint inaktív voltam egy ideig. Most találta egy kósza percet, hogy közöljem mi is a helyzet Stewie háza táján.

Időm egyik felét az vette el, hogy a The Place Beyond The Pines c. film feliratát készítettem el. Már csak egy-két helyen szorul finomításra a dolog.

Aztán az időm másik felében pedig készülök a keddi földrajz szóbelimre. 5-ös a klasszikus értelmében véve már nem lehet, de azért mindent megteszek, hogy minél jobb eredményt érjek el.

És a nem létező maradék időmet az emészti fel, hogy a pénteken megjelent The Last of Us nevű játékkal játszom. Gyerekek, aki még nem hallott erről az sürgősen olvasson utána, és akinek PS3-a van, az rohanjon a boltba azonnal! Ez egy mestermű!!! Komolyan kezdem azt gondolni, hogy a GTA V egy kemény ellenfélre talál az év játéka címért.

Ezeken az időfaló tevékenységeken kívül élem kicsiny életemet. Úgyhogy tényleg sajnálom a dolgot. De a nyáron valószínűleg alig fogok tudni posztolni. Előreláthatólag július első hetében leszek "szabad" (nincs semmilyen előretervezett komolyabb tervem) illetve augusztus első felében (amikor -ahogy azt tőlem megszokhattátok a két év alatt- egy szülinapi packot dobok fel, ami nagyobb lesz, mint valaha! Elvégre betöltöm a 18-at!!).

Na, de hogy ne húzzam tovább az időt, ki is teszek egy képregényt, hogy mindenki boldog legyen.
1626.png

Címkék: fordítás magyar képregény fekete and hun magyarul tesó feka nigger ch happiness inas cyanide c&h cyanideandhappiness

A bejegyzés trackback címe:

https://cyanideandhappiness.blog.hu/api/trackback/id/tr805362559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zolee44 2013.06.15. 16:15:38

Nono, azért ott van a Watch Dogs is! :D

stewie1239 2013.06.15. 20:55:12

@Zolee44: Igazság szerint idén elég sok játék fog versenybe szállni a díjért, de eddig ez viszi a pálmát. Majd Szeptember 17-étől lehet máshogy fogom látni. :)

süti beállítások módosítása