Szerkesztői Szösszenet #1+x-y^2

2013.09.29. 18:24  stewie1239

Kedves mindenki!
Az utóbbi időben, mint láthattátok nem posztoltam sem Őszi Aktuál Pack-ot, sem semmi mást. Sajnálatos módon a 12. év nagybetűs SZOPÁS! Dolgozatok orrba-szájba, táncpróbák, plusz nekem még angol osztályozó, előrehozott érettségi, meg edzések (és élni is szeretnék ezek mellett)... Egyszerűen nem találok időt posztolni (most is tanulnom kéne). Októberben vége az érettségi írásbeli részének, és a szóbelim csak november közepe-fele esedékes. Úgyhogy október közepéig nagyon ne számítsatok a jelenlétemre a blogon, ha tudok, akkor posztolok, ha nem.... akkor nem. Épp ezért sajnos fel kell, hogy függesszem az Őszi Aktuál Packot is (úgyis holnap ért volna véget). Amint vége a szóbelimnek, újra fogok posztolni, de akkor meg a szalagavató miatt lehetnek majd kihagyásaim. Szalagavató után lesz egy bő hónapom "szabadon", mert akkor még nagyon nem tanulok érettségire, úgyhogy itt és most hivatalosan bejelentem a december közepétől induló Téli Aktuál Pack-ot!! Ugyan azt az elvet követi, mint az Őszi, vagyis: a napi, legfrissebb képregény +1 vagy 2 régebbi posztolása.

Még egyszer mind az olvasóktól, mind a szerkesztőktől elnézést kérek a dologért, remélem, nem kell elbúcsúznom a blog szerkesztői táborából a közeljövőben.

Októberben jelentkezem, addig is kitartás mindenkinek!

Stewie

Címkék: szösszenet aktuál téli őszi pack szerkesztői stewie

A bejegyzés trackback címe:

https://cyanideandhappiness.blog.hu/api/trackback/id/tr705539656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isty01 · http://cyanideandhappiness.blog.hu/ 2013.09.29. 18:55:56

Meg van bocsájtva. Miért kéne búcsúznod? Veled jó boltot csináltam. :D

stewie1239 2013.09.29. 21:07:03

@Isty01: Ezt nagy örömmel hallom :) Remélem az időm engedni fogja, hogy maradhassak még 2 évet legalább :)

süti beállítások módosítása