Rég volt...

2013.11.23. 12:41  stewie1239

Bizony rég volt már, hogy posztoltam, de nem bírtam ki, hogy lemenjen az angol érettségim. Muszáj voltam posztolni, és fordítani. :)

Ezen kívül szeretném bejelenteni a Cyanide & Happiness Magyarul Blog legújabb sorozatát, mely a szépen csengő "Rob Random Komment Képregénye" nevet kapja. Aki követi az alkotók (jelen esetben Rob) facebook oldalát (https://www.facebook.com/robdenbleyker?ref=stream) az már találkozhatott ilyen képregénnyel. A lényege, hogy Rob egy adott poszt alatt lévő kommentek közül a két leglájkoltabbat beteszi egy képregénybe, és így készülnek betegebbnél betegebb (ám meglepőmód C&H hű) rajzok és mini-történetek. A mai is egy ilyen lesz...

És egy kis közvélemény kutatással nyitnám az újraposztolásomat: Hogy tetszik az új betűtípus, amit használok? Maradjon ez, vagy menjek vissza a Comic Sans-ra? :) Írjátok le a véleményeiteket!

Itt a két leglájkoltabb komment az volt, hogy: "Az anyád egy rossz ötlet!" (You're mom's a bad idea!) és, "Így szorult be a faszom a mennyezeti ventillátorba." (And that's how I got my junk trapped in the ceiling fan.)

1726.png

Címkék: fordítás random magyar képregény komment orvos fasz meztelen and halott hun magyarul rob ch happiness cyanide beszorul c&h hátraszaltó cyanideandhappiness képregénye

A bejegyzés trackback címe:

https://cyanideandhappiness.blog.hu/api/trackback/id/tr545650934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brill-1 2013.11.23. 19:26:02

Yay, még emlékszem az acc-om bejelentkezési adataira. \o/

Na, szóval: jó ez a betűtípus, a Comic Sans-tól már egy kicsit herótom van. :D

TheMillenotti 2013.11.24. 09:07:51

Üdv újra itt! :D

Szerintem jobb ez a betűtípus, maradjon.

süti beállítások módosítása