Újra verseny hirdettetik!

2013.12.05. 11:00  stewie1239

Itt a blog 4. Képaláíró versenye! A szabályok maradtak, sok sikert mindenkinek :)

- A kész képet egy héttel a kiírás utáni napon, éjfélig el kell küldeni a candhmagyarul@yahoo.com címre (azért ide, mert a másik címhez nincs hozzáférési jogom)
- Az e-mailhez csatold az általad készített képet, és az üzenetbe mindenképp kerüljön be a blog.hu-s felhasználóneved (vagy felőlem a rendes nevedet is megadhatod, de akkor az fog kikerülni a blog címoldalára, amennyiben nyersz! Szóval saját felelősségre küldj nevet). Az e-mail tárgya pedig mindig az legyen amit kiírok a verseny kihirdetésekor!
- Nem lehet politikával kapcsolatos a beírt szöveg, sem nagyon trágár, illetve semmilyen személy vagy kisebbség, vagy csoport ellen nem irányulhatnak. (Ezek fölött elnézek, mennyiben a C&H által használt humor keretein belül káromkodnak a karakterek, vagy sértegetnek mást, vagy politizálnak)
- A jogvédett tartalmakat is kerüljétek ha lehet.
- A képet kedvedre alakíthatod photoshopban, de valamennyire maradjon meg az eredeti képregényből valami. (Leegyszerűsítve: ne tegyél be egy másik képregényt, hanem ezt alakítsd át, ahogy tudod). Mindenféle kreatívságot elfogadok. Pl. Megcseréled a képkockák sorrendjét/ csak 2 képkockát használsz fel, stb.
- A dolog lényege a köz szórakoztatása. Igyekezz mindenki által érthető, minél viccesebb dolgot alkotni.
- Ne használj vízjelet! Vagyis ne írd alá a képregényt egyik sarokban se, meg sehol hogy pl. Fordította: Vérpistikeeh97 vagy hasonlók.
- Eredményhirdetésnél az általam kiválasztott 3 legjobb képaláírást fogom kitenni a beküldők nevével együtt. (sajnos komolyabb nyereményt nem tudok felajánlani, a lényeg a szórakozás :))
- És persze ne az eredeti (C&H-es srácok által kreált) képregényt küldd el :)

Ezt a képet jövőhét csütörtök (12-e) éjfélig lehet elküldeni! Eredményhirdetés várhatólag pár nappal később, és 15-e után jön a Téli Aktuál Pack.

Az e-mail tárgya: Képaláíró verseny 4
cím még egyszer: candhmagyarul@yahoo.com


Itt a kép (jobb-klikk, letöltés):

verseny2_1.png

Címkék: fordítás magyar képregény verseny and hun magyarul ch happiness cyanide c&h cyanideandhappiness képaláíró

A bejegyzés trackback címe:

https://cyanideandhappiness.blog.hu/api/trackback/id/tr375667897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2013.12.06. 09:07:45

Több beküldés is lehet vagy csak egy nevezés?

stewie1239 2013.12.06. 20:51:39

@Rainse: Annyit küldesz, amennyit akarsz, de csak 1-gyel nyerhetsz.

Alcatraz13 2013.12.17. 16:01:30

mikor lesz eredményhirdetés?

süti beállítások módosítása